top of page

Bestseleris Dekonstruok save! - išleista audio knyga!

Updated: May 8, 2020



2020 m. vasario mėn. Vilniaus knygų mugėje kartu su knygynu Vaga pristatėme ilgai lauktą Jay Samit knygą kietu viršeliu. Nepraėjus 2 mėnesiams, didžiuodamiesi pranešame, kad Lietuvos skaitytojams Dekonstruok save! jau prieinama ir audio formatu. Pačiu laiku.




Dabartinė ekonominė ir valiutų krizė, kurią paspartino Covid-19 pandemija, dar kartą patvirtino, kad reikia būti lanksčiam ir mokėti prisitaikyti prie pokyčių. Klausi, kaip tai padaryti? Žinutė tau tiesiai iš JAV, Kalifornijos - Lietuvos skaitytojų vertinama išskirtinai daugiausia ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jay Samit knyga Dekonstruok save! jau prieinama audio formatu - klausytojai audio knygą gali rasti populiariausioje audio knygų platformoje Lietuvoje Audioteka. (Paskaityk šį straipsnį iki pabaigos, laukia siurprizas)


Pain plus reflection equals progress | Ray Dalio

Nerimas dėl sumenkusių mėnesinių pajamų, asmeninių santykių, produktyvumo, savivertės, šiuo izoliacijos ir naujos realybės laikotarpiu man nesvetimas. Tą girdžiu ir iš kitų. Taip pat, girdžiu iš pažįstamų, kad Dekonstruok save! skaito, o nuo šiol jau ir klauso - nebe pirmą kartą. Tai visiškai nestebina, nes knygoje aprašyta 20+ metų kaupta Jay patirtis dekonstruojant ištisas ekonomines rinkas, korporacijų ir startuolių verslus.


Kartu su dekonstruotoja Egle tariame AČIŪ:

- Vladas Lašas už parašytą nuoširdžią ir įkvepiančią pratarmę knygai!

- Algirdas Stonys ir TeleSoftas už paramą Jay Samit konferencijoms Vilniuje ir Kaune!

- IDW Esperanza Resort ir METAWOOD už paramą knygos išleidimui!

- ISM University of Management and Economics, KTU Santakos Slėnis, knygynų tinklui VAGA, žurnalui MOTERIS, Moller Auto Keturi žiedai - Audi centras, FAST FOCUS, Julijus Gurevicius, Pianist Darius Mažintas, Vida Käfer, Laimus Isouda, Rasa Levickaitė , Sigitas Fabijonavicius, Jolita Is, Gytis Daugėla ir daug kitų už palaikymą!


Cherry on Top. Pirmiesiems žinių išalkusiems klausytojams audio knyga Dekonstruok save! su 20 proc. nuolaida įvedus nuolaidos kodą: ISODA.



77 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page